Posledné zápasy

Komentáre k 7. kolu



The Last - BIELI VLCI: 4:23 (0:13)

Góly: David Simonides 2; Dominik Azaltovič 2 - Marian Drug 7; Kristián Pajer 5; Luboš Lacina 4; Pavol Maniaček 3; Peter Gašpar 3; Michal Fačkovec.

Zostavy:

The Last: Valkovič – Záhorský, Ažaltovič, Selický, Simonides, Hanuska.

Bieli vlci: Lacina – Drug, Fačkovec, Tvrdoň, Maniaček, Gašpar, Patrik Pajer, Kristian Pajer.

Rozhodoval Lauko.

Prvých päť minút bolo „oťukávacích“, hralo sa bez gólov.V 6. minúte Gašpar otvoril gólostroj Bielych vlkov. Od tohto momentu sa brankár družstva The Last narobil pri vyťahovaní lôpt zo siete. Bieli vlci si strelili gól kedy chceli a niekedy aj keď nechceli. The Last hrali odovzdanie, kládli minimálny odpor, aj keď sa snažili dopraviť loptu do súperovej brány do polčasu sa im to nepodarilo. Simonides zaznamenal prvý gól až v 28. minúte. Napokon pridali ešte tri góly, no aj tak už nezabránili najvyššej porážke v jesennej časti. Bieli vlci si týmto vysokým víťazstvom zaistili titul jesenného majstra.

 

FC ŠTÚROVA - DIALOG: 13:13 (4:9)

Góly: Branislav Pätnický 7; Tomáš Civáň 3; Roman Gregor 2; Martin Moravčík - Peter Windisch 5; Matúš Zentko 3; Lubor Serenčeš 3; Maroš Mariančík 2.

Zostavy:

FC Štúrova: Szombath – Gregor, T. Civáň, Pätnický, Moravčík.

Dialog: Juhász -Serenčeš, Windisch, Mariančík, Zentko.

Rozhodoval Lauko.

Tento zápas mal už iné parametre. Od začiatku obidve družstvá hrali pozorne. Aj keď Štúrova dvoma gólmi Gregora získala úvodný náskok. Dialóg nedovolil súperovi aby tento náskok zvýšil a gólmi Mariančíka 2x, Serenčeša a Windischa výsledok otočili vo svoj prospech. Vzápätí Moravčík a Pätnický stav zápasu vyrovnali. Zápas sa vyvíjal striedavo. Raz sa dostala do vedenia Štúrova, raz Dialóg. Žiadne družstvo neodskočilo na viac ako tri góly. Záver bol dramatický. Keď sa zdalo, že Dialóg už udrží jednogólový náskok, Pätnický v posledných sekundách „gólom mesiaca“ trafil loptu do šibenice bránky Dialógu a tým si družstvá body podelili.


Rossoneri - Never Old Boys: 8:10 (5:5)

Góly: Lukáš Privalinec 3; Richard Čaniga 2; Marek Gajdoš ; Matej Jenis ; Ľuboš Mišuta - Zdenek Šeda 3; Vratislav Gajdoš 3; Peter Benč 2; Milan Homér 2.

Zostavy:

Rossoneri: Rusnák – Jenis, Mišuta, Čaniga, Marek Gajdoš, Privalinec, Fábry.

NOB: Boszorád – Šeda, Benč, Homér, Vnuk, Kováč, Lyžičiar, Gajdoš.

Rozhodoval Lauko.

Začiatok zápasu mal lepší Never Old Boys, keď Homér a Šeda dostali svoj tím do vedenia. Rossonerom sa podarilo znížiť a vyrovnať až v 8. minúte gólmi Čanigu. Zápas postupným podobným vývojom sa ukončil v polčase remízou. Vývoj v druhom polčase bol podobný. Ani jedno družstvo sa nedostalo do väčšieho gólového náskoku. Nepatrný náskok však získali hráči NOB, ktorý si rozumne udržiavali a do konca zápasu si ho aj udržali a favorita, ktorý mohol získať jesenný primát zdolali.

 

ŠKPH - MEGASPOL: 8:19 (4:9)

Góly: Ján Kadja 6; Lukáš Guldan ; Peter Paller - Marek Krajanec 5; Róbert Pánis 4; Juraj Fuska 3; Martin Benczy 3; Anton Dano 3; Anton Suchan.

Zostavy:

ŠKPH: M. Mrázik – Peter Paller, Ju. Paller, Guldan, Pat. Paller, P. Mrázik, Kadja, Petricsak.

Megaspol: Ďurovkin – Pánis, Dano, Benczy, Fuska, Krajanec, Suchan.

Rozhodoval Lauko.

V poslednom zápase jesennej časti Megaspol nastúpil v silnej zostave, nenechal nič na náhodu. Herná kvalita sa ukázala od začiatku. Fuska a Krajanec dali úvodné góly. ŠKPH v 7. minúte skorigoval Kadjom, ale Megaspol šnúrou siedmych gólov si zabezpečil ďalší hladký priebeh zápasu. V závere polčasu družstvo ŠKPH strelilo tri góly, ale už v druhom polčase bol náskok Megaspolu veľký a nebolo už v ich silách z výsledkom niečo urobiť a tak statotčne zápas dohrávali. Megaspol ukázal svoju silu a naznačil, že má svoju kvalitu na ktorú sme boli zvyknutý.

Najlepší strelci:

Pätnický (FC Štúrova) 37 gólov, Kadja (ŠKPH) 29 gólov, Privanilec (Rossoneri) 24 gólov.