Posledné zápasy

Komentáre k 6. kolu



Rossoneri - BIELI VLCI: 6:6 (3:2)

Góly: Lukáš Privalinec 3; Miloš Fábry 2; Richard Čaniga - Adrián Szórád 3; Kristián Pajer ; Peter Gašpar ; Norbert Danišik. Rozhodoval Lauko.

Tento duel bol zápasom kola, nakoľko sa stretli dve družstvá hrajúce na špici tabuľky a očakával sa kvalitný zápas. Obe družstvá to aj potvrdili. Už v +. minúte otvoril skóre zápasu Pajer a Bieli vlci sa ujali vedenia. Toto vedenie netrvalo dlho, lebo Čaniga v 2. minúte vyrovnal . Potom nastala bezgólová desaťminútovka. Hralo sa pred oboma bránkami, kde si svoje miesta dobre zastali obaja brankári Rusnák i Lacina. Rossoneri sav 12. minúte ujali vedenia, keď Privalinec strelil po sebe dva góly. Bieli vlci však hneď Szorádom strelili kontaktný gól. Do polčasu už žiadne góly nepadali. Na začiatku druhého polčasu Rossoneri si dvoma gólmi Fábryho vytvorili trojgólový náskok. Bielym vlkom sa podarilo znížiť Danišíkom v 26. minúte. V 29. minúte Privalinec dostal Rossonerov opäť do trojgólového náskoku. K záveru zápasu sa Rossonerom už tak zakončovať nedarilo, čo postupne začali využívať Bieli vlci a gólmi Gašpara a Szoráda sa dopracovali k spravodlivej remíze.

Zostavy:

Rossoneri – Rusnák – J. Majerech, Jenis, Marcel Gajdoš, Čaniga, Marek Gajdoš, D. Majerech, Privalinec, Fábry.

Bieli vlci – Lacina – Szorád, Drug, Fačkovec, Maniaček, Gašpar, P. Pajer, Danišík, K. Pajer.

FC ŠTÚROVA - The Last: 20:8 (11:1)

Góly: Branislav Pätnický 10; Eugen Dobrotina 3; Richard Holka 3; Martin Moravčík 2; Lukáš Bartakovič ; Ivan Čaládi - Štefan Nemček 3; Michal Záhorský 2; Lukáš Selický 2; Ondrej Nemček. Rozhodoval Lauko.

FC Štúrova sa pustila do zápasu postupne. V 3. minúte Dobrotina otvoril skóre. V 7. minúte Holka dvoma gólmi a jedným Pätnický si pripravili dobrú výchdiskovú pozíciu. Hráči The last sa ťažko presadzovali proti súperovi, ktorý hral dôrazne a účelovo. Podarilo sa im streliť v 9. minúte gól, ktorého autorom bol Štefan Nemček, ale ďalšie akosi už nechceli padať do súperovej brány. Tie padali postupne do brány Simonidesa, ktorý sa všemožne snažil, veľa gólom sa mu zabrániť nepodarilo. Druhý polčas bol v znamení „tréningového tempa“ zo strany Štúrovej, nakoľko už mala nahraté a nemuseli sa báť, že tento zápas prehrá.

Zostavy:

FC Štúrova – Holka – Bartakovič, Gregor, Múdry, Dobrotina, Čaládi, A. Civáň, Pätnický, Moravčík.

The Last – Simonides – Záhorský, Ažaltovič, O. Nemček, Selický.

ŠKPH - Never Old Boys: 10:13 (2:8)

Góly: Peter Paller 2; Ján Pristaš 2; Lukáš Guldan 2; Ionel Petricsak ; Ján Kadja ; Juraj Paller ; Patrik Paller - Vratislav Gajdoš 3; Milan Homér 3; Peter Benč 3; Zdenek Šeda 3; Adrian Kostovic. Rozhodoval Lauko.

Výborný vstup do zápasu mali hráči Never Old Boys, Už po výkope dal gól Gajdoš, neskôr Benč, Kosťovič a opäť Benč. Piaty gól strieľal v 8. minúte Šeda. ŠKPH sa dočkali gólu v 9. minúte a strelil ho Petricsak. Čakalo sa že tento gól ich naštartuje, no nestalo sa tak. Nováčik postupne zvyšoval náskok. V druhom polčase sa hráči ŠKPH zlepšili v dôraze, lepšie bránili a postupne začali náskok súpera znižovať. Začal to ich najlepší strelec Kadja, ku ktorému sa pridal Petricsak, J. Paller a Guldan. Podarilo sa im dobehnúť náskok súpera na dva góly. Záver zápasu však lepšie zvládli hráči NOB a tak si pripísali ďalšie body do tabuľky.

Zostavy:

ŠKPH – Kadja – Peter. Paller, J. Paller, Guldan, Patrik Paller, Arpáš, Pristaš, Petrincsak.

Never Old Boys – Boszorád – Šeda, Benč, Homér, Kováč, Lyžičiar, Kosťovič, Gajdoš.

MEGASPOL - DIALOG: 5:0 kontumácia – Dialóg na zápas nenastúpil.

Najlepší strelci: Pätnický (FC Štúrova) 30 gólov, Kadja (ŠKPH) 23 gólov, Privalinec (Rossoneri) 21 gólov.

Najlepší brankári: Rusnák (Rossoneri), Gašpar (Bieli vlci), Boszorád (Never Old Boys)