Posledné zápasy

Komentáre k 3. kolu



NEVER OLD BOYS – MEGASPOL 10:12 (4:6)

Po dvoch kolách Megaspol mal na konte výhier nulu. Nastúpil do zápasu s minimálnym počtom hráčov. Nováčik sa od začiatku do súpera pustil. Prvý gól síce inkasovali od kopačky Dana, ale Homér hneď vyrovnal. Onedlho opäť Homér poslal NOB do vedenia. Toto však tvalo krátko, lebo Krajanec upravil skóre na 2:2. V 11. minúte kapitán Šeda dal tretí gól. Megaspol Krajancom znovu vyrovnal. Suchan pridal štvrtý gól Megaspolu. Vededenie netrvalo dlho, lebo Homér o minútu na to vyrovnal. Záver polčasu patril Megaspolu, keď Suchan dvoma gólmi upravil polčasový výsledok. V druhom polčase sa ukázala skúsenosť hráčov Megaspolu, ktorý si udržoval gólový náskok a do konca v 34. minúte ho Krajanec zvýšil na rozdiel šiestich gólov. I keď hráči NOB k záveru pridali ešte nijaké góly, vyrovnať sa im už nepodarilo.

Rozhodoval Lauko.

 

DIALOG – ROSSONERI 1:19 (0:6)

Dialog nastúpil na zápas s minimálnym počtom hráčov a odohrali celý zápas bez striedania, čo ich stálo veľa síl, čo sa ukázalo neskôr. Rossoneri túto sezónu začali veľmi dobre a formu potvrdili i v tomto zápase. Góly začali padať až v druhej polovici prvého polčasu a to do bránky Dialogu. Herná prevaha Rossonerov bola zjavná a ich gólový náskok rýchlo narastal. Dialog vsietil prvý i posledný gól až 31. minúte, keď dovtedy inkasovali desať. Strelecky sa darilo Lukášovi Privalincovi, ktorý dal šesť gólov. Brankár Luboš Rusnák má zásluhu na tom, že inkasoval iba jeden gól, čo v našej FFML sa len tak nestáva.

Rozhodoval Lauko.

 

ŠKPH – THE LAST 10:4 (3:0)

Prvý polčas sa hral obojstranne opatrne. Hráči ŠKPH mali viac z hry a hlavne vďaka Jánovi Kadjovi, ktorý strelil tri góly. Hráči The last sa snažili dať nejaký kontaktný gól, no buď stroskotali na brankárovi Mrázikovi, alebo jednoducho sa už do koncovky nedostali. Až 23. minúte sa to podarilo Lenickému, ale Peter Paller a Hanuska odpovedali ďalšími gólmi. Lenický ešte znížil na rozdiel dvoch gólov, ale hráči ŠKPH postupne súperovi „odskočili“ na rozdiel 6 gólov a to už pre družstvo The Last bolo veľké sústo.

Rozhodoval Lauko.

 

BIELI VLCI – ŠTÚROVA 4:7 (2:3)

Od začiatku hrali obe družstvá opatrne. Nikto nechcel urobyť zbytočnú chybu. Hralo sa hore – dolu. Šance boli na oboch stranách, no dlho sa nedarilo ani jednému družstvu tieto premeniť. Musel to urobiť až brankár Rišo Holka, keď v 13. minúte dal prvý gól družstva FC Štúrova. Bieli vlci vyrovnali Patrikom Pajerom v 16. minúte. Štúrova využila dva krát zaváhanie súpera a Pätnický a Moravčík svoje družstvo do vedenia. V závere polčasu Kristián Pajer dal kontaktný gól. Aj druhý polčas družstvá hrali zodpovedne. Dobre bránili a o to horšie si vytvárali gólové možnosti. V 23. minúte Bartakovič dostal Štúrovu do dvoj gólového vedenia. Toto vedenie im zakrátko zmazali Szorád a K. Pajer. Štúrova 2x Pätnickým a Ratulovským nakoniec rozhodla o víťazovi zápasu.

Rozhodoval Lauko.