Posledné zápasy

Komentáre k 2. kolu



FC Štúrova . Megaspol 13:11 (7:7)

Megaspol začal pomerne dobre. Úvodný gól dal Krajanec ale Pätnický vyrovnal. Krajanec dvoma gólmi a Sailer dostali Megaspol do trojgólového vedenia. Hráči Štúrovej postupne hlavne zásluhou Pätnického náskok zlikvidovali. Druhý polčas mal vyrovnaný priebeh a žiadne družstvo sa nedostalo do trháku. V 37. minúte Sailer z Megaspolu znížil na rozdiel jedného gólu. Záver však zvládli lepšie Štúrovčania, keď Pätnický gólom v poslednej minúte upevnil víťazstvo svojho družstva.

 

The Last – Never Old Boys 5:14 (2:6)

Nováčik Never Old Boys vstúpil do zápasu úvodným gólom Benča. Ažaltovič vyrovnal ale postupne Benč, Homér, Šeda dostali svoje družstvo do trojgólového náskoku. V 16. minúte Ažaltovič pridal druhý gól. Do polčasu ešte náskok Never Old Boys zvýšili Benč a Homér. Začiatok druhého polčasu bol bezgólový. Góly začali padať až 26. minúte a to do siete družstva The Last. Nováčik si postupne vypracoval dostatočný gólový náskok, ktorý si už nenechali újsť.

 

Bieli vlci – Dialog 16:9 (7:7)

Dialog prvý polčas dobre odolával favoritovi. Nedovolil, aby mu gólovo odskočil. Zakaždým čo gól inkasovali, hneď odpovedali. Čakalo sa, že to bude pokračovať i v druhom polčase, ale kvalita Bielych vlkov sa postupne začala prejavovať, keď od 32. minúty sa šnúrou siedmich gólov si urobili potrebný náskok, ktorý im zaručil ďalšie body.

 

ŠKPH – Rossoneri 8:10 (1:4)

Začiatok zápasu bol opatrný. Gól padol až v 7. minúte a dal ho hráč Rossonerov Miloš Fábry. K nemu sa neskôr pridali Čaniga, Mišuta a Marcel Gajdoš. V závere polčasu sa dostali k slovu i hráči ŠKPH, keď Peter Paller bol autor prvého gólu. V druhom polčase hráči ŠKPH zvýšili aktivitu a postupne náskok súpera začali doťahovať. V 35. minúte Peter Paller z ŠKPH vyrovnal stav zápasu na 7:7, neskôr Kadja na 8:8. Posledné tri minúty patrili Rossonerom, keď Daniel Majerech a Privalinec nakoniec víťazstvo svojho družstva spečatili.