Posledné zápasy

Komentáre 1. kolo



ŠKPH – Bieli vlci 8:16 (4:6)

Úvodné minúty patrili Bielym vlkom, keď góly strelili Pajer a Szorád. Húževnatí hráči ŠKPH Patrikom Pallerom a Kadjom stav zápasu vyrovnali. V 12. minúte opäť Pajer poslal Bielych Vlkov do vedenia. V 14. minúte Patrik Paller vyrovnal. Bieli vlci krátko na to troma gólmi získali mierny náskok keď góly dali Drug a 2x Szorád . V závere polčasu Kadja z ŠKPH upravil polčasové skóre na 4:6. Druhý polčas do 27. minúty ešte hráči ŠKPH držali krok so súperom. Potom sa však Bieli vlci postupne dostávali do patričného gólového náskoku, ktorý si už do konca zápasu udržali.

Never old boys – FC Štúrova 1:6 (0:3)

Nováčik sa od začiatku snažil udržať krok so Štúrovou. Aj sa mu to darilo, keď sa zamerali na dôsledné bránenie a po získaní lopty sa pokúšali ohroziť brankára Holku. Prvý gól zápasu však strelil v 9. minúte hráč Štúrovej Maroš Ratulovský. Po tomto góle sa opäť striedali útoky pred obomi bránkami, no gól padol až o 6 minút neskôr a znova do brány nováčika, keď autor bol Dobrotina. O dve minúty upravil polčasové skóre v prospech Štúrovej Moravčík. Druhý polčas mal rovnaký scénar ako prvý. Veľa gólov nepadalo, niečo vyriešili brankári, niečo hráči nepremenili a niečo zas gólom zabránili hráči. V 27. minúte zaznamenal prvý gól nováčika kapitán Zdenek Šeda. Dvojgólový náskok ale nedobehli, lebo Moravčík, Civáň a Sombath poistili víťazstvo Štúrovej.

Megaspol – Rossoneri 2:19 (1:7)

Po vyrovanom úvode, ktorý trval sedem minút sa vedenia ujali Rossoneri gólom Daniela Majerecha. Ten o chvíľu na to pridal i druhý gól. V 11. minúte Anton Dano znížil, ale do polčasu skórovali iba hráči z družstva Rossonerov. V druhom polčase hneď v úvode pridall druhý gól Megaspolu Suchan. Rossoneri však v druhom polčase predvádzali dobrú kombinačnú hru, ktorá na súpera platila a nakoniec minuloročnému víťazovi nadelili krutú porážku.

Dialog – The last 10:9 (6:6)

Družstvo The last sa vytvorilo zlúčením Piar knihts a MFK Čermáň. Do zápasu vstúpili pomerne dobre. Úvodný gól dal v 5. minúte Ažaltovič. Vedenie netrvalo dlho, lebo Dialog dvoma gólmi Lubora Serenčeša otočil výsledok vo svoj prospech. Družstvo The last v 10. minúte vyrovnalo gólom Lenického a Valkovič zas pre zmenu otočil výsledok pre svoje družstvo. Potom nastala situácia, kde padali góly striedavo a polčas skončil remízou 6:6. Do druhého polčasu lepšie vstúpili hráči Dialogu a do 33. minúty si vytvorili štvor-gólvý náskok. Ako sa blížil záver družstvo The last gólmi Ažaltoviča, Hanusku a Danóciho začali náskok súpera znižovať, ale už vyrovnať sa im už nepodarilo.