Posledné zápasy

Komentáre k 9. kolu



MEGASPOL - FC ŠTÚROVA: 0:5 – kontumácia. Družstvo Megaspolu na zápas nenastúpilo.

Never Old Boys - The Last: 13:5 (5:2)

Vratislav Gajdoš 4; Milan Homér 4; Zdenek Šeda 3; Adrian Kostovic 2 - Michal Záhorský 3; Štefan Nemček ; Dominik Azaltovič. Rozhodoval Lauko.

Vraťo Gajdoš už v 1. minúte otvoril skóre zápasu a Never Old Boys sa ujal vedenia. Druhý gól pridal Kosťovič. Družstvo The last znížilo gólom v 9. minúte Záhorským. Hneď na to Gajdoš pridal svoj druhý gól. O päť minút neskôr Štefan Nemček znížil na rozdiel jedného góla. No v závere prvého polčasu Šeda a Homér upravili polčasové skóre na 5:2. Druhý polčas Nver Old Boys mal hernú prevahu a postupne si gólový náskok navyšovali. I keď súper sa neustále snažil náskok znížiť, nedarilo sa im premieňať gólové šance. Napokon si hladké víťazstvo odniesli hráči never Old Boys.

DIALOG - BIELI VLCI: 10:10 (4:6)

Lubor Serenčeš 4; Tomáš Tavarský 4; Maroš Mariančík 2 - Marek Tvrdoň 4; Marian Drug 3; Patrik Pajer 2; Luboš Lacina. Rozhodoval Lauko.

Od úvodu obe družstvá hrali opatrne a zodpovedne. Dialóg sa ujal vedenia v 3. minúte gólom Tavarského. Bieli vlci hneď vyrovnali Pajerom. Dialóg Serečešom sa znova ujal vedenia ale brankár Lacina vyrovnal a Tvrdoň dostal Bielych vlkov do vedenia. V 12. minúťe Dialóg stav zápasu vyrovnal Serenčešom, ale Tvrdoň opäť získal vedenie pre Bielych vlkov. V závere polčasu ešte dva góly pridali Drug a Pajer, za Dialóg znížil Mariančík. Druhý polčas začali lepšie hráči Dialogu, keď hneď z úvodu skórovali Serenčeš a Tavarský čím náskok súpera vyrovnali. Zápas nabral prívlastok „kto z koho“ a ostatné minúty prebiehali striedaním gólov raz do jednej raz do druhej brány. Záver zápasu bol dramaticky, keď dve minúty pred koncom dvojgólový náskok Bielych vlkov Dialog gólmi Tavarského a Serenčeša zlikvidovali.


 

Rossoneri - ŠKPH: 10:9 (5:3)

Richard Čaniga 3; Daniel Majerech 2; Lukáš Privalinec 2; Marcel Gajdoš 2; Marek Gajdoš - Peter Paller 4; Ján Kadja 3; Lukáš Guldan ; Patrik Paller. Rozhodoval Lauko.

Vstup do zápasu lepšie vyšiel hráčom ŠKPH, keď v 7. minúte zápasu viedli o tri góly. To boli všetky, čo strelili do polčasu. Rossoneri sa postupne dostali do svojich obrátok a šnúrov piatich gólov otočili skóre zápasu vo svoj prospech. V druhom polčase zas hráči ŠKPH pridali a Petrom Pallerom stav zápasu vyrovnali, ale to nebolo všetko. V 35. minúte sa dostali do dvojgólového vedenia. Toto vedenie si však neudržali, keď v závere zápasu Rossoneri Marcelom Gajdošom a 2x Privalincom strhli víťazstvo na svoju stranu.